KezdőlapKészítményeinkVéleményekMegrendelésFogszakorvos - VIDEÓFogszakorvos - Magánrendelés

Fogíny Kezelése Otthon - Gyógynövényekkel
  • Fogínysorvadás
  • Fogínyvérzés
  • Foglazulás
  • Fogágy betegségek kiegészítő kezeléséhez*
* A honlapunkon olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártótól kapott tájékoztatók, és az interneten közzétett, az adott hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek. Az oldalainkon olvasható termékfelhasználási javaslatok -kizárólag- felhasználóink észrevételét tükrözik. Semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi tanácsnak. A fogínykezelésre vonatkozó ajánlások Szakorvosi megfigyelésen alapulnak. Konzultáljon fogorvosával az ajánlott kezelésekről.

További Egészség tudatos tartalom a BioCenter oldalain
Q10, co-enzim, és Vitaminokkal az egészséges fogínyért, és fogakért
A kifejezetten a fogíny megóvását szemléltető rész 8:11-nél kezdődik!
Ebben a szakmai videóban Dr. Illés Gabriella beszél a fogak szerepéről, fogínyápolásról, fogágy betegségek kialakulásáról és megelőzésükről. A videóban szó esik az alapvető fogászati, fogíny védelmét érintő információkról, illetve a tömések és egyéb fogászati fogalmak bővebb ismertetéséről.
Mucsi Istvánné 
Probléma: fogínygyulladás 

Napi 2-szeri használat mellett a fogínygyulladásom 2 hét után elmúlt, az ínyvérzésem 4 nap után megszűnt. A szájvíz használata után a leheletem sokáig üde, és friss marad.


Ny. F. 
Probléma: fogínygyulladás, égés, sebek

Korábban sűrűn begyulladtak a fogaim, vérzett az ínyem, megduzzadt, fájt...ez tejesen elmúlt. Valamint a zsírfelcsapódásos égést hűti, fájdalmat csökkentő, és vékony védőréteget biztosít a seben. Jó viszketésre, csípésre, izomlázra, napégésre. (H/K050/001/08) 


Marek Béláné
Probléma: fogínygyulladás 

Nagyon jó tapasztalatom van a szájvízzel kapcsolatban, kellemes üde a leheletem. A fogínygyulladásomat is nagymértékben enyhítette, nagyon jól tisztítja a szájüreget. Kellemes a leheletem egész nap.  


                     >> További vélemények