KezdőlapKészítményeinkVéleményekMegrendelésFogszakorvos - VIDEÓFogszakorvos - Magánrendelés

Fogíny Kezelése Otthon - Gyógynövényekkel
Ügyfél Kapcsolat: 06 70 365-4463

  • Fogínysorvadás
  • Fogínyvérzés
  • Foglazulás
  • Fogágy betegségek kiegészítő kezeléséhez*
* A honlapunkon olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártótól kapott tájékoztatók, és az interneten közzétett, az adott hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek. Az oldalainkon olvasható termékfelhasználási javaslatok -kizárólag- felhasználóink észrevételét tükrözik. Semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi tanácsnak. A fogínykezelésre vonatkozó ajánlások Szakorvosi megfigyelésen alapulnak. Konzultáljon fogorvosával az ajánlott kezelésekről.

BioCenter Egészség Portál  © 2020 Minden Jog fenntartva Ügyfélszolgálat + 36 70 365 4463 info(kukac)biobalzsam.hu
További Egészség tudatos tartalom a BioCenter oldalain
Q10, co-enzim, és Vitaminokkal az egészséges fogínyért, és fogakért
Herba Gold (Bionet) Aktív Balzsam 75ml
Vásárlói tapasztalatok alapján az Aktív Balzsam használható:​

  •        mindennapos arc- és testápolásra
  •        kisebb bőrsérülésekre, zúzódásra
  •        bőrgyulladásra
  •        bőrszárazság esetén minden életkorban
  •        fogíny regeneráció kiegészítő kezelésére HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A Balzsamot több családban nem csak hagyományos értelemben vett bőrápoló szernek tekintik, hanem a mindennapi életben gyakori kisebb-nagyobb, orvosi ellátást nem igénylő sérülések (horzsolások, zúzódások, kisebb vágott vagy roncsolt sérülések) és apróbb, de mégis sok kellemetlenséget előidéző bőrelváltozások (bőrkiszáradása, repedezése, viszketés, bőrvörösödés, ekcéma gyógyítására, stb. kezelésére használják.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:
Fő hatóanyagok: Öko termesztésből származó, flavonoidra standardizált Gingko Biloba kivonat, Körömvirág olajos kivonat, A- és E vitamin, bétakarotin, B5 vitamin, B vitamin komplex/PABA/, méz, glicerin, ligetszépe-, kukoricacsíra-, gyógyászati lenolaj és tökmagolaj


​Ez a természetes hatóanyagú gyógykozmetikum számos formában használható az egész Család számára. Folyamatos pozitív visszajelzések bizonyítják hatékonyságát, legyen szó aranyér, fogínyvérzés, égési sérülések otthoni kezeléséről*

A Ginkgo Biloba és más gyógynövények ereje segíti a sejtek megújulását, a sebgyógyulást, és a bőr hidratálását. Az Aktív Balzsam megadja azt a pluszt, amit az otthoni bőrápolás és kezelések során szükségünk lehet.
Herba Gold (Bionet) Aktív Balzsam 75ml ONLINE rendelés
Herba Gold (Bionet) Aktív Balzsam 75ml

Megtekintés Webáruházban
Herba Gold (Bionet) Aktív Balzsam 75ml ONLINE rendelés