KezdőlapKészítményeinkVéleményekMegrendelésFogszakorvos - VIDEÓFogszakorvos - Magánrendelés

Fogíny Kezelése Otthon - Gyógynövényekkel
  • Fogínysorvadás
  • Fogínyvérzés
  • Foglazulás
  • Fogágy betegségek kiegészítő kezeléséhez*
* A honlapunkon olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártótól kapott tájékoztatók, és az interneten közzétett, az adott hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek. Az oldalainkon olvasható termékfelhasználási javaslatok -kizárólag- felhasználóink észrevételét tükrözik. Semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi tanácsnak. A fogínykezelésre vonatkozó ajánlások Szakorvosi megfigyelésen alapulnak. Konzultáljon fogorvosával az ajánlott kezelésekről.

További Egészség tudatos tartalom a BioCenter oldalain
Q10, co-enzim, és Vitaminokkal az egészséges fogínyért, és fogakért
Herba Gold Dentomed Foggél 150 ml
​Tapasztalatok alapján a Herba Gold Dentomed Foggél főbb előnyei:

  • intenzív tisztítás
  • hosszantartó friss lehelet
  • ínygyulladás enyhítése
  • fogínyvérzés enyhítése
  • meglazult fogak állapotának javulása


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Hagyományos módon használva naponta legalább kétszer, de ha szükséges, akár több alkalommal a fogakat alaposan megtisztítjuk a foggéllel, majd a szájunkat kiöblítjük.
A fogíny „edzésére” ajánlatos az esti fogmosás után a fogínyt vékonyan a foggéllel bekenni, 5-6 perc után a szájat alaposan kiöblíteni. Ezután alkalmazzuk a Szájvizet.

EGYÉB INFORMÁCIÓK:
Fő összetevők: árnika-, kakukkfű-, mirha-, centella asiatica kivonat, Q-10 co-enzim, C-vitamin


Speciális gyógynövény-komplexszel, Q-10 co-enzimmel


Hatékony összetevők biztosítják a fogíny és fogak mindennapos védelmét. A Herba Gold Dentomed mentholos foggél természetes, igazolt hatású anyagok összessége, mely védi a fogíny és a száj nyálkahártyájának egészségét. Intenzíven tisztítja a fogakat a képződött lepedéktől. A hatóanyagok egymás hatását kiegészítik, illetve felerősítik. A foggélben lévő gyógynövény komplex intenzív gyulladáscsökkentő, szájfertőtlenítő, regeneráló, sebgyógyító, antibakteriális, vérzéscsillapító, a fogínyt erősítő, feszesítő, antioxidáns tulajdonságú. 

A Q10 co-enzim - felerősítve a gyógynövény- komplex  hatását - gondoskodik a fogíny szöveteinek feszességéről, rugalmasságának megtartásáról. Mentholos és Exotic ízesítésű változatban is elérhető.
Herba Gold Dentomed Foggél 150 ml ONLINE rendelés
Herba Gold Dentomed Foggél 150 ml

Megtekintés Webáruházban

Herba Gold Dentomed Foggél 150 ml ONLINE rendelés